PLC/ HMI Software Engineer Siemens PLC systeem

PLC/ HMI Software Engineer Utrecht

Hey jij PLC/ HMI Software Engineer,

Leuk dat je op onze vacature  bekijkt! Ben je gericht op zoek naar iets anders? Of gewoon een beetje aan het rondkijken?

Passie

Deel jij onze passie voor techniek? Word je, net als wij, helemaal vrolijk van een mooi stukje techniek of een goed draaiende machine? Dan willen we graag eens met jou praten over de vacature PLC/ HMI Software Engineer

PLC Topper

Natuurlijk zit het wel goed met je kennis van bijvoorbeeld PLC, HMI en Motion en dat soort zaken. En zelf met de klant overleggen hoe je jouw project tot een goed einde kan brengen, dat zit vast ook wel snor. Of daar de juiste waardering tegenover staat? Zeker! Het is simpel, we willen het beste voor elkaar en voor onze klanten. Dus overleggen we met je en maken goede afspraken. In onze passie voor techniek en onze mensen gaan we tot het uiterste. In ons familiebedrijf werken we op basis van vertrouwen en zijn we nieuwsgierig, innovatief en altijd gemotiveerd om te leren en te verbeteren.

Maak een afspraak

Maar de enige manier om te kijken of het klikt is elkaar even live te spreken. En dat is snel geregeld: bel app of mail mij voor een afspraak en we zien elkaar snel.

Groet,
Robin Mol
06-15299830
Robin.mol@mol-ia.nl

Ervaringen van je toekomstige collega’s lezen, klik hier.