vacature hardware engineer mol industriele automatisering Friesland

Hardware Engineer Friesland

Je bent als Hardware Engineer goed in jouw werk door jouw ervaring in de techniek. Of je wilt je juist meer ontwikkelen op dat vlak omdat techniek jouw grote passie is. Heb jij die no-nonsense instelling, net als wij? En heb je er zin in om je elke dag in te zetten om je project, je klant en je werkgever te verbazen met je technisch talenten? Top! Daar zijn we nou precies naar op zoek.

Masterpiece

We hebben allerlei klussen voor je waarop je jouw elektrotechnische en E-plan kennis helemaal kunt loslaten én je kennis uitbreiden. Natuurlijk ben je proactief en kan je je klant prima adviseren over de te nemen stappen. Je houdt altijd jullie gezamenlijke doel voor ogen: het maken van een technisch ontwerp waar jij en je klant helemaal blij van worden. Zit t tegen? Dat kan. Maar jij laat je niet uit het veld slaan en zoekt naar de best haalbare oplossing!

Your worth it

Het leuke van werken bij Mol-IA als hardware engineer is niet alleen dat je prachtige klussen mag uitvoeren maar ook, dat je er de waardering voor krijgt: financieel, materieel en persoonlijk.

Bel, app of mail ons want we zoeken jou!
Tot snel,

Robin Mol
Directeur
06-15299830
Robin.mol@mol-ia.nl