vacature C# ontwikkelaar mol industriele automatisering

C#/ .Net Ontwikkelaar Noord-Holland

Topper gezocht

Mensen zoals jij, die zoeken wij. Specialisten, die gewoon hartstikke goed zijn in hun vak. Heb jij die no-nonsense instelling, net als wij? Deel je onze passie voor techniek? Heb je er zin in om je elke dag in te zetten om je project, je klant en je werkgever te verbazen met je talenten? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvend gesprek, voor de functie van C#/ .Net Ontwikkelaar.

Voldoende uitdaging

We hebben allerlei klussen voor je waar in jouw C#, SQL en andere ontwikkel kennis helemaal tot zijn recht komt. Natuurlijk ben je proactief en ben je prima in staat je klant te adviseren over de te nemen stappen om jullie gezamenlijke doel te bereiken: het maken van een technisch en functioneel hoogtepunt waar jij en je klant helemaal blij van worden. En zit het tegen? Ook dat gebeurt. Gelukkig ben je niet zo snel van je stuk te brengen. Je bekijkt alle opties en zorgt evengoed voor het best haalbare resultaat.

Familie

In ons familiebedrijf ben je ook een belangrijke schakel. Naast mooie klussen vinden wij het belangrijk dat je meedenkt en meewerkt aan onze toekomst. En krijg je de waardering die je verdient: financieel, materieel en persoonlijk.

Afspraak zo gepland

Spreekt dit je aan? Bel, app of mail ons want we zoeken jou!

Robin Mol
Directeur Mol-ia

06-15299830
Robin.mol@mol-ia.nl

Benieuwd wat onze C#/ .Net Ontwikkelaar dagelijks doen, lees hun blog!