vacature C# ontwikkelaar mol industriele automatisering noord brabant

C#/ .net ontwikkelaar Noord-Brabant

Hallo! Aangenaam kennis te maken. Leuk dat je dit leest. Wij zijn Mol-IA. Wie ben jij? Heb jij die no-nonsense instelling, net als wij? Deel je onze passie voor techniek? En zet je je graag elke dag in om je project, je klant en je werkgever te verbazen met je talenten? Mooi! Daar die C#/ .Net ontwikkelaar zijn we nou precies naar op zoek;)

Uitdaging als C#/ .net ontwikkelaar

We hebben allerlei opdrachten voor je waar je jouw C#, SQL en andere ontwikkel kennis helemaal in kwijt kunt én je kunt uitbreiden. Natuurlijk ben je proactief, schakel je makkelijk met je klant en kan je prima adviseren over de te nemen stappen om jullie gezamenlijke doel te bereiken. Want het maken van een technisch en functioneel top stuk is waar jij en je klant helemaal blij van worden. Loopt het niet zoals gehoopt, verwacht of gepland? Dat motiveert jou alleen maar meer. Je haalt alles uit de kast en doet wat mogelijk is om het beste resultaat te behalen.

Kom kennis maken

Het leuke van werken bij een familiebedrijf als Mol-IA is niet alleen dat je prachtige klussen mag uitvoeren maar dat je er ook de waardering voor krijgt: financieel, materieel en persoonlijk. Graag leer ik je persoonlijk kennen want ik ben benieuwd naar jouw plannen voor de toekomst! Een afspraak is zo gemaakt.
Bel, app of mail mij gewoon even.

Groet,
Robin Mol
Directeur

06-15299830
Robin.mol@mol-ia.nl

Wil je zien wat onze collega’s bezig houdt, lees hier hun blogs.