vacature hardware engineer mol industriele automatisering Flevoland

Hardware Engineer Flevoland

Jij vindt het misschien heel normaal dat berekenen en tekenen van elektrische schema’s. Of dat je rekening houdt met zoveel verschillende hardware componenten. Maar niet iedereen kan, waar jij nou net heel erg goed in bent. Besef je dat? Vakmensen zijn van essentieel belang en jij dus ook als Hardware Engineer.

Krijg wat je verdient

Deel jij onze passie voor techniek? En word je, net als wij, blij van goed draaiende machine? Werk je graag bij een klein, leuk familiebedrijf waar je inbreng zeer gewaardeerd wordt en je krijgt wat je verdient? Dan maak ik graag een afspraak met je. Aan je kennis van bijvoorbeeld elektrotechniek, E-Plan en dat soort zaken twijfel ik niet. Met de klant overleggen hoe je je project tot een goed einde kan brengen, dat kan jij vast ook.

Zoals het is

Het leuke van werken bij Mol Industriële Automatisering als Hardware Engineer is niet alleen dat je prachtige opdrachten kunt uitvoeren maar dat je er ook de waardering voor krijgt: financieel, materieel en persoonlijk.

Klik

Belangrijk is om te kijken of het klikt tussen ons. Maar dat is snel geregeld. Bel, app of mail mij voor een afspraak.

Tot snel!

Robin Mol
Directeur
06-15299830
Robin.mol@mol-ia.nl

Benieuwd wat je collega zoals doen, er staan hier een aantal blogs over hoe een dag uit het leven van er uit ziet!