vacature java developer

Java Ontwikkelaar Zuid-Holland

Dat jij alles op alles zet om je elke dag in te zetten om je project, je klant én je werkgever te verbazen met je talenten, vinden wij bewonderenswaardig. Heb jij een no-nonsense instelling? En deel je onze passie voor techniek? Mooi, dan ben jij de Java Ontwikkelaar die wij zoeken!

Top stuk

We hebben verschillende leuke opdrachten voor je waar je je Hadloop, Hibernate en andere ontwikkelkennis helemaal op los kunt laten en ook kunt uitbreiden. Natuurlijk ben je proactief en kan je je klant prima adviseren over de te nemen stappen om jullie gezamenlijke doel te bereiken: het maken van een technisch en functioneel top stuk waar jij en je klant helemaal blij van worden, en wij trots op zijn. Zit het tegen? Dan geef je niet op maar stroop je je mouwen op en zorg je voor het best mogelijke resultaat. En ook dán zijn we trots want je hebt het toch maar weer gefixt.

Kans

Het leuke van werken bij Mol Industriële Automatisering als Java Ontwikkelaar is niet alleen dat je prachtige klussen mag uitvoeren maar dat je ook de waardering krijgt die erbij hoort: financieel, materieel en persoonlijk.

Bel, app of mail ons want we zoeken jou!

Robin Mol
Directeur

06-15299830
Robin.mol@mol-ia.nl

Weten hoe een dag van onze engineer er uit ziet! Lees hier hun verhalen.