vacature PLC Software Engineer Noord-Brabant

PLC Software Engineer Noord-Brabant

Soms verloopt een opdracht boven verwachting goed en soms is het behoorlijk complex maar we maken er altijd iets goeds van! Samen met onze klanten zorgen we voor de best mogelijke oplossing. We beloven je: geen dag is hetzelfde. Vind jij dat leuk? Dan ben je bij ons aan het goede adres als PLC Software Engineer.

Jouw functie

We vertellen je niks nieuws als we zeggen dat je als PLC Software Engineer, besturingsoplossingen voor industriële processen ontwerpt en implementeert. Je weet dat je dit doet door de wensen van de klant in een concrete besturingsoplossing te vertalen. Als ondernemende engineer kun je zelfstandig uit de voeten, maar bent ook een goede teamplayer. In multidisciplinaire projectteams ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de gebruikerseisen tot en met de inbedrijfstelling. Natuurlijk ben je ook degene die gedurende het proces intensief contact onderhoud met je klant en zorgt voor het beste resultaat. Zo ben je als een vis in het water!

Jij hebt

– MBO+/ HBO werk- en denkniveau
– minimaal 2 jaar relevante werkervaring als engineer in de industriële automatisering
– kennis van 1 of meerdere PLC en/of HMI systemen
– goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels
– de bereidheid tot het uitvoeren van werkzaamheden bij klanten
– geldig rijbewijs B

Alsjeblieft

– een vast contract voor onbepaalde tijd en een goed salaris
– een bonus regeling (zie onder)
uitdagende projecten voor en bij onze klanten
– een interessante reiskostenvergoeding of een auto van de zaak
– persoonlijke begeleiding m.b.t. jouw loopbaanontwikkeling en opleidingsmogelijkheden
– een pensioenregeling bij het PMT (klein metaal)
– een eigen plek in ons familiebedrijf met enthousiaste collega’s

Dank je wel

Solliciteer jij direct bij Mol Industriële Automatisering? Dan willen we jou bedanken met een bonus van € 8.000,- bruto, die je ontvangt als je 1 jaar bij ons in dienst bent. Laat je informeren over de voorwaarden!

Over ons

Mol Industriële Automatisering is een familiebedrijf en specialist in het detacheren van PLC engineers. In een nieuwe technologische wereld waarin alles aan elkaar gekoppeld is (IoT) inspireren wij onze opdrachtgevers om met technologische oplossingen, concurrentievoordeel te behalen. Wij vinden het belangrijk dat we samen, als team van engineers klaar staan voor onze klanten. Dit betekent ook dat we elkaar inspireren tot de beste prestaties. En daarom vinden we de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen heel belangrijk! Wil je meer weten? App, mail of bel Robin via 06 15 29 98 30 of robin.mol@mol-ia.nl. Tot snel!