Stage

Uitdagende stage Engineering, Marketing en sales of HR/Recruitment

Jij bent op zoek naar een uitdagende stage?

Mooi! Dan ben je op het goede adres. Mol Industriële Automatisering is een geweldige plek om je toekomst te beginnen met een uitdagende stage. Je krijgt de kans om te werken aan interessante projecten. Met behulp van collega’s uit het hele land heb je toegang tot heel veel kennis, om je stage tot een succes te maken.

Voor jou

Ons familiebedrijf investeert graag in enthousiaste en ambitieuze studenten, zoals jij. Binnen de engineering, verkoop of productmarketing, er is altijd wel een interessante (technische) opdracht die aansluit bij jouw vakgebied. Wat je sowieso krijgt is:

– dynamische werkomgeving
– uitdagende stageopdracht
– veel kennis
– leuke collega’s
– prettige werksfeer
– unieke gelegenheid om onze organisatie beter te leren kennen

Actuele projecten

Binnen Mol Industriële Automatisering zijn er vele mogelijkheden voor stages. Zo kun je gaan werken binnen:

Engineering: projecten op het gebied van PLC, SCADA, Robots, motion, maar ook op het gebied van hardware engineering kun je je bij ons helemaal uitleven.

Sales, Marketing en product marketing: ons bedrijf heeft 2 websites en 1 webshop en diverse social media accounts waar voortdurend aan gewerkt moet worden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan onderzoek om ervoor te zorgen dat onze klanten en toekomstig personeel ons sneller en beter kunnen vinden.

HR en Recruitment: dagelijks houden we ons bezig met het aantrekken van het beste talent uit de arbeidsmarkt. Frisse ideeën zijn welkom en het is zeer gewenst om buiten de gebaande paden te kijken.

Is de sector die aansluit bij jouw studie hier niet omschreven, kom dan zelf gerust eens kennis maken en presenteer je opdracht, project of idee!

Wie is Mol

Wij zijn een familiebedrijf. Vernieuwend, informeel, passievol en gevestigd in het o zo mooie Noord-Hollandse Hoorn. Mol Industriële Automatisering staat bekend als dé specialist op het gebied van besturingstechniek. In een nieuwe technologische wereld waarin alles aan elkaar gekoppeld is (IoT) inspireren wij onze opdrachtgevers om met technologische oplossingen, concurrentievoordeel te behalen. Wij vinden het belangrijk dat we samen, als team van engineers, klaar staan voor onze klanten. Dit betekent dat we óók elkaar inspireren tot de beste prestaties. Daarom staat de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen staat hoog in het vaandel.

Let’s meet

HBO/WO studenten met opleidingsrichting: elektrotechniek, besturingstechniek, industriële automatisering, marketing, sales en HR. Kom je bij ons stage lopen? Dan kun je gelijk bepalen of wij je toekomstige werkgever zouden kunnen zijn.

Gerichte interesse of een vrijblijvend gesprek? Bel, app of mail Robin Mol, een afspraak is zo geregeld. Tel. 06-15299830/ robin.mol@mol-ia.nl.