Vacature C#- .Net ontwikkelaar Noord-Holland

C#/ .Net ontwikkelaar Noord-Holland

#Passievoortechniek

Ben jij die C#/ .Net ontwikkelaar die niet gek is te krijgen? Met jouw no-nonsense instelling en passie voor techniek? En heb je er zin in om je elke dag in te zetten om je project, je klant en je werkgever te verbazen met je talenten?

Geweldig! Daar zijn we nou precies naar op zoek. We hebben allerlei klussen voor je waarop je jouw C#, SQL en andere ontwikkel kennis helemaal kunt loslaten. En ‘je leert elke dag bij’ want met die instelling ben je extreem waardevol.

Natuurlijk ben je proactief en kan je je klant prima adviseren over de te nemen stappen om jullie gezamenlijke doel te bereiken: het maken van een technisch en functioneel top stuk waar jij en je klant helemaal blij van worden. Zit t tegen? Dan blijf je zoeken en zorg je voor het best mogelijke resultaat. Een enthousiast team van bevlogen techneuten staat voor je klaar om met je mee te denken.

Logisch

Het leuke van werken bij Mol-ia als C#/ .Net ontwikkelaar is niet alleen dat je prachtige klussen mag uitvoeren maar ook dat je er waardering voor krijgt: financieel, materieel en persoonlijk.

Wacht niet langer en bel, app of mail mij snel, want we zoeken jou!

Groet,

Robin Mol
Directeur

06-15299830
Robin.mol@mol-ia.nl