vacature C# ontwikkelaar mol industriele automatisering utrecht

C#/ .Net ontwikkelaar Utrecht

Zeg eens eerlijk, hoe zou jij het vinden om een onuitwisbare indruk achter te laten? Lekker gevoel toch. Heb jij die no-nonsense instelling, net als wij? Deel je onze passie voor techniek? Heb je er zin in om je elke dag in te zetten om je project, je klant en je werkgever te verbazen met je talenten als C#/ .Net ontwikkelaar? Mooi, daar zijn we nou precies naar op zoek.

Alsjeblieft

We hebben allerlei opdrachten voor je waarop je je C#, SQL en andere ontwikkelkennis kan botvieren en ook kan uitbreiden. Natuurlijk ben je proactief en kan je je klant prima adviseren over de te nemen stappen om jullie gezamenlijke doel te bereiken: het maken van een technisch en functioneel top stuk waar jij en je klant helemaal blij van worden. Zit ’t tegen? Dan stroop je je mouwen en vecht je door. Want je gaat voor het beste resultaat.

Nieuwsgierig

Het leuke van werken bij Mol-ia als C#/ .Net ontwikkelaar is niet alleen dat je prachtige klussen mag uitvoeren maar óók dat je er de waardering voor krijgt: financieel, materieel en persoonlijk. In ons familiebedrijf zijn we één team van gedreven engineers. We zijn nieuwsgierig, innovatief en altijd gemotiveerd te leren en te verbeteren want we willen het beste voor elkaar en onze klanten.

Bel, app of mail mij want ik wil graag kennis met je maken!
Tot snel,

Robin Mol
Directeur

06-15299830
Robin.mol@mol-ia.nl

 

Lees ook eens de blogs van onze engineers.