vacature hardware engineer mol industriele automatisering noord brabant.jpg

Hardware Engineer Noord-Brabant

Engineers zijn gewild. Als je dit lees, jij als hardware engineer dus ook;) Maar hoe kies je de baan die bij de past? En ook, hoe kies je het bedrijf dat bij je past?

Elke dag is anders, je weet nooit wat je voorgeschoteld krijgt. Gelukkig hou je juist van die uitdaging. Soms verloopt een opdracht beter dan verwacht en soms toch complexer dan gehoopt en berekent. Maar altijd zorgen we samen met onze klanten voor de best mogelijke oplossing. Ben jij creatief, inventief en hou je van korte lijnen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Jouw droombaan

Deze functie biedt jou als multitalent de mogelijkheid om het maximale te halen, uit het brede palet van competenties die jij bezit. Het is een combinatie van hardware specialist en het aanspreekpunt zijn voor projectleiders en opdrachtgevers. Je krijgt de vrijheid om samen met je projectteam goed werkende besturingsinstallaties te realiseren binnen het bijbehorende budget en de planning. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de klantcontacten. Dat wil zeggen dat jij, als verbinder, schakelt tussen de klant en je multidisciplinaire team dat onder andere bestaat uit projectleiders, soft- en hardware-engineers, calculators, werkvoorbereiders en monteurs. Je zorgt ervoor dat onze kernwaarden: klantgerichtheid en ondernemerschap, nagestreefd worden en dat onze opdrachtgevers blij zijn met het resultaat.

Jij hebt

• MBO+/ HBO werk-en denkniveau.
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Hardware Engineer.
• Kennis van E-Plan en/of AutoCAD E.
• Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.
• De bereidheid tot het uitvoeren van werkzaamheden bij klanten op locatie.
• Een geldig rijbewijs B.

Alsjeblieft

• Een vast contract voor onbepaalde tijd en een goed salaris.
• Een bonus van €8.000 bruto na 1 dienstjaar en als je direct bij ons solliciteert.
Uitdagende projecten voor en bij onze klanten.
• Een interessante reiskostenvergoeding of een auto van de zaak.
• Persoonlijke begeleiding m.b.t. jouw loopbaanontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.
• Een pensioenregeling bij het PMT (klein metaal).
• Een eigen plek in ons familiebedrijf met enthousiaste collega’s.

€ 8.000,- Bonus

Solliciteer jij direct bij Mol Industriële Automatisering? Dan ontvang jij na 1 jaar bij ons in dienst te zijn, een bonus van € 8.000,- bruto. Laat je informeren over de voorwaarden!

Jouw team

Mol Industriële Automatisering is een familiebedrijf en specialist in het detacheren van PLC en Hardware Engineers. In een nieuwe technologische wereld waarin alles aan elkaar gekoppeld is (IoT) inspireren wij onze opdrachtgevers om met technologische oplossingen, concurrentievoordeel te behalen. Wij vinden het belangrijk dat we samen, als team van engineers klaar staan voor onze klanten. Dit betekent ook dat we het beste uit elkaar halen. We leren elke dag omdat ervan overtuigt zijn dat dit leidt tot de beste prestaties. Daarom hebben we de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen, hoog in het vaandel staan.

Wil je meer weten? App, mail of bel Robin via 06 15 29 98 30 of robin.mol@mol-ia.nl.