vacature hardware engineer mol industriele automatisering overijssel

Hardware Engineer Overijssel

Blijf je staan? Of loop je mee. Ons bedrijf groeit. We zijn op weg en onze groep enthousiaste engineers wordt steeds groter. Samen gaan we uitdagende projecten en opdrachten aan. Geen dag is hetzelfde, maar daar houd jij juist van als Hardware Engineer. Soms verloopt een opdracht boven verwachting goed en soms is het behoorlijk complex maar altijd zorgen we, samen met onze klanten, voor de best mogelijke oplossing. Vind jij dat leuk? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

De functie

Deze functie biedt jou als multi-talent de mogelijkheid om het maximale te halen uit je brede palet competenties. Je krijgt de vrijheid om samen met je projectteam goed werkende besturingsinstallaties te realiseren binnen het daarbij behorende budget en de planning. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de klantcontacten. Dat wil zeggen dat jij, als een verbinder, schakelt tussen de klant en je multidisciplinaire team dat onder andere bestaat uit projectleiders, soft- en hardware-engineers, calculators, werkvoorbereiders en monteurs. Onze kernwaarden klantgerichtheid en ondernemerschap, zijn op je op het lijf geschreven!

Jij hebt

– MBO+/ HBO werk en denkniveau.
– Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Hardware Engineer.
– Kennis van E-Plan en/of AutoCAD E.
– Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.
– De bereidheid werkzaamheden uit te voeren bij klanten.
– Een geldig rijbewijs B.

Jij krijgt

–  Een vast contract voor onbepaalde tijd en een goed salaris.
– Een bonus regeling.*
– Uitdagende projecten om aan te werken voor en bij onze klanten.
– Een interessante reiskostenvergoeding of een auto van de zaak.
– Persoonlijke begeleiding m.b.t. jouw loopbaanontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.
– Een pensioenregeling bij het PMT (klein metaal).
– Een eigen plek in ons familiebedrijf met enthousiaste collega’s.

*€ 8.000,- Bonus

Solliciteer jij direct bij Mol Industriële Automatisering? Dan ontvang jij na 1 jaar bij ons in dienst te zijn, een bonus van € 8.000,- bruto. Laat je informeren over de voorwaarden!

Over ons

In een nieuwe technologische wereld waarin alles aan elkaar gekoppeld is (IoT) inspireren wij onze opdrachtgevers om met technologische oplossingen concurrentievoordeel te behalen. Mol Industriële Automatisering is een familiebedrijf en specialist in het detacheren van engineers. Wij vinden het belangrijk dat we samen, als team van engineers klaar staan voor onze klanten. Dit betekent ook dat we elkaar inspireren tot de beste prestaties. Daarom hebben we de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen, hoog in het vaandel staan. Wil je meer weten? App, mail of bel Robin via 06 15 29 98 30 of robin.mol@mol-ia.nl.