vacature hardware engineer mol industriele automatisering utrecht

Hardware Engineer Utrecht

Zelfstandig opdrachten uitvoeren, fantastische resultaten (uitbundig) vieren met je collega’s en met onze klanten. Dát kun je verwachten als je bij ons aan de slag gaat als Hardware Engineer.

Gedreven

Deel jij onze passie voor productieproces dat loopt als een zonnetje? En word je, net als wij, helemaal vrolijk van een mooi stukje techniek of een goed draaiende machine? Dan moeten we eens praten. Natuurlijk zit het wel snor met je kennis van elektrotechniek, E-Plan en dat soort zaken. En ik weet zeker dat je prima in staat bent zelf met de klant overleggen over hoe je een specifiek project tot een goed einde kan brengen. Of daar de juiste waardering tegenover staat? Nou dat zit ook wel goed. Want in ons familiebedrijf werken we als één team, op basis van vertrouwen en willen we het beste voor onze klanten én voor elkaar.

De enige manier om te kijken of het klikt tussen ons is snel geregeld: bel app of mail mij voor een afspraak en we zien elkaar snel!

Robin Mol
Directeur
06-15299830
Robin.mol@mol-ia.nl

Benieuwd wat mijn collega Hardware Engineer ’s doen? Lees hun blogs