vacature hardware engineer mol industriele automatisering

Hardware Engineer Zuid-Holland

Mag ik je wat vragen? Zo ja, ben je nieuwsgierig? En hoe zit het met je teamgevoel? Heb jij een no-nonsense instelling, net als wij? Deel je onze passie voor techniek? En heb je er zin in om je elke dag in te zetten, je project, je klant en je werkgever te verbazen met je technisch talenten als hardware engineer?

Positief!

Heb je de voorgaande vragen met ‘ja’ beantwoord? Geweldig! Dan zoeken we jou. We hebben allerlei opdrachten waarbij je jouw elektrotechnische en EPLAN kennis helemaal kunt botvieren en uitbreiden. Natuurlijk ben je proactief en kan je je klant prima adviseren over de te nemen stappen om jullie gezamenlijke doel te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een technisch ontwerp waar jij en je klant helemaal blij van worden.

Omdenken

Zit het tegen? Dan laat je je niet kennen, hou je focus en zorg je evengoed voor het beste resultaat. Het leuke van werken bij Mol Industriële Automatisering is niet alleen dat je prachtige klussen krijgt om uit te voeren maar ook de waardering die erbij hoort: financieel, materieel en persoonlijk. In ons familiebedrijf zijn we één team, werken we op basis van vertrouwen en willen we het beste voor elkaar én voor onze klanten. Klinkt dat als muziek in je oren?

Bel, app of mail ons, want dan ben jij de Hardware Engineer die wij zoeken. Een afspraak om kennis te maken is zo gemaakt. Tot snel!

Robin Mol
Directeur

06-15299830
Robin.mol@mol-ia.nl