Java logo

Java Ontwikkelaar Flevoland

Verbaas jij je als Java Ontwikkelaar soms ook over hoe sommige software is opgezet? Jeuken je handen om er iets aan doen? Om net even dat verschil maken voor die ene klant, dat geeft echt een kick. Herken je dat? Nee? Dan is dit niet de ideale baan voor jou. Ja? Dan moeten we zeker even met elkaar praten.

Wie ben jij

Heb jij, net als wij, een no-nonsense instelling? Deel je onze passie voor techniek? Heb je er zin in om je elke dag in te zetten om je project, je klant en je werkgever te verbazen met je talenten? Top! Daar zijn we nou precies naar op zoek.

Uitdaging

We hebben allerlei opdrachten voor je waarbij je jouw Hadloop, Hibernate en andere ontwikkel kennis kunt botvieren en uitbreiden. Natuurlijk ben je proactief en kan je jouw klant prima adviseren over de te nemen stappen voor het bereiken van jullie gezamenlijke doel: het maken van een technisch en functioneel ‘masterpiece’ waar jij en je klant helemaal blij van worden. Zit het tegen? Dan laat je je niet kennen en vecht je door! Want het gáát je lukken, linksom of rechtsom.

Afspraak

Het leuke van werken bij Mol Industriële Automatisering als Java Ontwikkelaar is niet alleen dat je prachtige klussen mag uitvoeren maar dat je er ook de waardering voor krijgt: financieel, materieel en persoonlijk.
Bel, app of mail me, want we zoeken jou!

Groet,
Robin Mol
Directeur
06-15299830
robin.mol@mol-ia.nl