vacature java developer mol industriele automatisering gelderland

Java Ontwikkelaar Gelderland

Hey Java ontwikkelaar!

Ben jij ook zo’n techniek freak? En word je, net als wij, ook zo blij, van een mooi stukje software of een goed draaiende machine? Let’s meet! Want natuurlijk zit het wel goed met je kennis van b.v. Java, JS, SQL en dat soort zaken. En met de klant overleggen, hoe je je project tot een goed einde kan brengen, is voor jou geen probleem. Maar ik kan me ook voorstellen dat je wilt weten wie Mol-IA is en met wat voor collega’s je te maken krijgt. Allemaal belangrijke aspecten voor jou, om plezier in je werk te hebben als Java Ontwikkelaar.

Vraag maar raak

En natuurlijk wil je ook weten of daar vanuit ons uit de juiste waardering tegenover staat. Bel, app of mail mij voor een vrijblijvende afspraak en we zien elkaar snel. Het is de beste manier om te kijken of het klikt tussen ons. Stel me dan al je vragen en vertel me jouw werk- en toekomst wensen. Want in ons familiebedrijf zijn we één team. We werken op basis van vertrouwen en willen het beste voor onze klanten én voor elkaar. See you soon!

Groet,

Robin Mol
Directeur

06-15299830
Robin.mol@mol-ia.nl

Wil je weten wat je collega’s mee maken, lees hier hun blogs.