vacature java developer mol industriele automatisering utrecht

Java Ontwikkelaar Utrecht

Schakelen met de klant kan jij als geen ander! En dat waarderen we enorm. Het is ook jouw drive om een project tot een goed einde te brengen. Whatever it takes. En natuurlijk zit het goed met je kennis van bijvoorbeeld Java, JS, SQL en dat soort zaken. Want jij Java Ontwikkelaar bent de specialist in het geheel.

Eerlijk is eerlijk

Deel jij onze passie voor techniek? Word je, net als wij, helemaal vrolijk van een mooi stukje software of een goed draaiende machine? Dan moeten we eens even praten. We hebben leuke, interessante en uitdagende opdrachten voor je. Geen gedoe maar gewoon leuke klussen waar van onze kant de juiste waardering tegenover staat. Eerlijk is eerlijk en daar houden wij van.

Koffie?

Bevlogen techneuten zijn nieuwsgierig, innovatief en altijd gemotiveerd om te leren en te verbeteren. Wij zijn dat ook een samen maken we daarmee het verschil. In ons familiebedrijf zijn we één, werken we op basis van vertrouwen en willen we het beste voor elkaar én voor onze klanten. De enige manier om te kijken of het klikt tussen ons is snel geregeld: bel app of mail mij voor een afspraak en we zien elkaar snel.

Robin Mol
Directeur
06-15299830
Robin.mol@mol-ia.nl

Wil je weten wat onze collega Java Ontwikkelaar ’s zoal doen, hier zijn een aantal blogs van ze.