C#/ .NET Ontwikkelaar GELDERLAND mol industriele automatisering gelderland

C#/ .NET Ontwikkelaar GELDERLAND

#blijnaarjewerk

Hoe lekker zou je je voelen als je elke dag met plezier naar je werk gaat. Als je leuke opdrachten hebt waarop je je C#, SQL en andere ontwikkel kennis kunt botvieren en je die kennis ook steeds uitbreidt. Je bent waardevol en merkt dat je de drive hebt om je elke dag in te zetten om je project, je klant en je werkgever te verbazen met je talenten als C#/ .NET Ontwikkelaar

Zoals het is

Heb jij die no-nonsense instelling, net als wij? Deel je onze passie voor techniek? Dan pas je helemaal in ons familiebedrijf. We hebben allerlei interessante klussen voor je met als doel: het maken van een technisch en functioneel top stuk waar jij en je klant helemaal blij van worden. Daarom ben je proactief en adviseer je je klant over de te nemen stappen. En als het even niet van een leien dakje loopt, dan neem je de lead en zorg je nog steeds voor een zo goed mogelijk resultaat. Alleen sta je nooit want je bent altijd onderdeel van ons team met gedreven engineers!

Logisch

Het leuke van werken bij Mol-IA als C#/ .NET Ontwikkelaar is niet alleen dat je prachtige opdrachten mag uitvoeren maar dat je er ook de waardering voor krijgt: financieel, materieel en persoonlijk.

Meer weten? Bel, app of mail mij, dan spreken we gewoon even af;)

Groet,
Robin Mol
Directeur

06-15299830
Robin.mol@mol-ia.nl