Commissioning Engineer vacature mol industriele automatisering

Commissioning Engineer / Inbedrijfsteller

Je zou kunnen zeggen dat je ondernemer bent want als inbedrijfsteller heb je veel verantwoordelijkheid en ben je veel onderweg. Als Commissioning Engineer heb je frequent contact met onze klanten en werk je nauw samen met je collega’s in het veld. Gelukkig ben je een teamplayer die beschikt over goede contactuele vaardigheden en goed praktisch inzicht om problemen op te lossen. Al deze dingen bij elkaar is precies de combinatie die jij zoekt in een baan. Geen dag is hetzelfde, maar jij vindt het leuk die de uitdaging aan te gaan!

Jouw functie

Als commissioning engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden, testen en inbedrijfstellen van machines. Samen met een team van programmeurs ontwikkel je besturingen voor de software van machines en productielijnen. Je werkt zowel op locatie van de klant alsmede op locatie van de eindklanten in binnen– en buitenland.

Jij hebt

– MBO+/ HBO werk en denkniveau
– minimaal 2 jaar relevante werkervaring als engineer in de industriële automatisering
– kennis van 1 of meerdere PLC, HMI en servo systemen
– goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels
– de bereidheid om regelmatig internationaal te reizen
– een geldig rijbewijs B

Voor jou

– een vast contract voor onbepaalde tijd en een goed salaris
– een bonus van €8.000 bruto als je direct bij Mol Industriële Automatisering solliciteert en 1 jaar in dienst bent
uitdagende projecten voor en bij onze klanten
– een interessante reiskostenvergoeding of een auto van de zaak
loopbaanontwikkeling en opleidingsmogelijkheden
– een pensioenregeling bij het PMT (klein metaal)
– een eigen plek in ons familiebedrijf met enthousiaste collega’s

Jouw bonus

Zoals gezegd, solliciteer jij direct bij Mol Industriële Automatisering? Dan ontvang jij na 1 jaar bij ons in dienst te zijn, een bonus van € 8.000,- bruto. Laat je informeren over de voorwaarden!

Over ons

Mol Industriële Automatisering is een familiebedrijf en specialist in het detacheren van Commissioning Engieers/ Inbedrijfstellers. In een nieuwe technologische wereld waarin alles aan elkaar gekoppeld is (IoT) inspireren wij onze opdrachtgevers om met technologische oplossingen, concurrentievoordeel te behalen. We werken op basis van vertrouwen en vinden het belangrijk dat we samen, als team van engineers klaar staan voor onze klanten. Dit betekent ook dat we elkaar inspireren tot de beste prestaties. Nieuwsgiering, innovatief en altijd gemotiveerd om te leren en te verbeteren, zijn we benieuwd naar jou!

App, mail of bel Robin via 06 15 29 98 30 of robin.mol@mol-ia.nl

 

Lees hier de blog van Jeremy, een van onze engineers.