vacature Java Ontwikkelaar Friesland

Java Ontwikkelaar Friesland

WELKOM

Wat leuk dat je deze vacature Java Ontwikkelaar leest! Welkom 🙂 Nee dat bedoel ik niet afgezaagd. Maar ik ben benieuwd: heb je doorgeklikt uit nieuwsgierigheid? Of ben je gericht op zoek naar een andere baan? En wat heeft jouw aandacht getrokken?

JAVA TALENT

Misschien werk je al als Java ontwikkelaar en heb je die no-nonsense instelling en deel je ook onze passie voor techniek. Of misschien wil je graag als Java ontwikkelaar aan de slag maar heb je nog het een en ander te leren. Hoe dan ook, wij zoeken altijd talenten die zin hebben zich elke dag in te zetten om zijn of haar project, klant en werkgever te verbazen!

UITDAGING EN ONTWIKKELING

We hebben allerlei klussen voor je waar in je je Hadloop, Hibernate en andere ontwikkel kennis helemaal kunt botvieren en uitbreiden. Natuurlijk ben je proactief en kan je je klant prima adviseren over de te nemen stappen om jullie gezamenlijke doel te bereiken: het maken van een technisch en functioneel topstuk waar jij en je klant helemaal blij van worden. Zit t tegen? Dan laat je je niet kennen en vecht je door. Het gaat je zeker lukken.

Het leuke van werken bij Mol Industriële Automatisering is niet alleen dat je prachtige klussen mag uitvoeren maar dat je ook de waardering voor krijgt: financieel, materieel en persoonlijk.

Bel, app of mail me snel om kennis te maken.

Groet,
Robin Mol
Directeur

06-15299830
robin.mol@mol-ia.nl