vacature plc software engineer mol industriele automatisering flevoland

PLC Software Engineer Flevoland

Jackpot

We hebben er goed over nagedacht maar nee, we willen het je niet aan doen: een vreugdedansje. Dat zou er een beetje sneu uitzien. Zelfs een polonaise zit er niet in;) Maar je weet het, goede PLC Software Engineers zijn zeldzaam dus je snapt wel dat we heel blij zijn als jij bij onze club hoort.

Doorzetterssss

Heb je er zin in om je elke dag in te zetten om je project, je klant en je werkgever te verbazen met je technisch talenten? Mooi, we hebben diverse opdrachten voor je waarin je jouw PLC, HMI, motion en andere kennis helemaal op los kunt laten en door kunt ontwikkelen. Natuurlijk ben je proactief en kan je je klant prima adviseren over de te nemen stappen om jullie gezamenlijke doel te bereiken. Want het maken van een technisch en functioneel top stuk waar jij en je klant helemaal blij van worden, zit in je genen. Zit t tegen? Dan zet je alles op alles voor het beste resultaat!

Join the club

Het leuke van werken bij Mol Industriële Automatisering als PLC Software Engineer is niet alleen dat je prachtige klussen mag uitvoeren maar dat je ook de waardering voor krijgt: financieel, materieel en persoonlijk. Heb jij die no-nonsense instelling, net als wij? En deel je onze passie voor techniek? Bel, app of mail ons want we zoeken jou!

Groet,

Robin Mol
Directeur
06 15299830
robin.mol@mol-ia.nl

Wil je weten wat je collega PLC Software Engineer doen, lees hier hun blogs.