Vacature PLC software engineer noord holland

PLC Software Engineer Noord-Holland

‘Ik wil je even spreken’, zegt directeur van een groenteverwerkingsfabriek. ‘Dankzij jou, kon de productie doordraaien, hoefden we niets weg te gooien en liggen de groenten op tijd in de winkel. En ondanks dat het een lastige klus was heb je ook nog gezorgd voor een verbetering in het proces! Echt top gedaan.’ Geen dag is hetzelfde, maar jij houdt wel van een uitdaging. Soms verloopt een opdracht boven verwachting goed en soms is het behoorlijk complex maar altijd zorg je samen met onze klant voor de best mogelijke oplossing als PLC Software Engineer.

De functie

Als PLC Software Engineer ontwerp en implementeer je besturingsoplossingen voor industriële processen. Je vertaalt hierbij de wensen van de klant in een concrete besturingsoplossing. Je kunt zelfstandig uit de voeten, maar bent ook een goede teamplayer. In multidisciplinaire projectteams ben je als engineer verantwoordelijk voor het opstellen van de gebruikerseisen tot en met de inbedrijfstelling. Gedurende het proces onderhoud je intensief contact met de klant en zorg je ervoor dat deze voorzien wordt van de beste oplossing. Daarin ben je onmisbaar.

Jij hebt

– MBO+/ HBO werk en denkniveau.
– Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als engineer in de industriële automatisering.
– Kennis van 1 of meerdere PLC en/of HMI systemen.
– Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.
– De bereidheid werkzaamheden uit te voeren bij klanten.
– Een geldig rijbewijs B.

Jij krijgt

– Een vast contract voor onbepaalde tijd en een goed salaris.
– Een bonus* regeling.
– Uitdagende projecten om aan te werken.
– Een interessante reiskostenvergoeding of een auto van de zaak.
– Persoonlijke begeleiding bij jouw loopbaanontwikkeling.
– De opleidingsmogelijkheden die je nodig hebt om je te ontwikkelen.
– Een pensioenregeling bij het PMT (klein metaal).
– Een eigen plek in ons familiebedrijf en soms iets te enthousiaste collega’s;)

*€ 8.000,- Bonus

Solliciteer jij direct bij Mol Industriële Automatisering? Dan ontvang je na 1 jaar bij ons in dienst te zijn, een bonus van € 8.000,- bruto. Laat je informeren over de voorwaarden!

Over ons

Mol Industriële Automatisering is een familiebedrijf en specialist in het detacheren van PLC engineers. In een nieuwe technologische wereld waarin alles aan elkaar gekoppeld is (IoT) inspireren wij onze opdrachtgevers om met technologische oplossingen, concurrentievoordeel te behalen. Wij vinden het belangrijk dat we samen, als team van engineers klaar staan voor onze klanten. Dit betekent ook dat we elkaar inspireren tot de beste prestaties. En daarom hebben we de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen, hoog in het vaandel staan.

Wil je meer weten? App, mail of bel Robin via 06 15 29 98 30 of robin.mol@mol-ia.nl.

Wil je weten hoe een dag van onze engineers er uit ziet, hier vind je blogs over hun leven als engineer.