vacature plc software engineer mol industriele automatisering overijssel

PLC Software Engineer Overijssel

Met doorzettingsvermogen bereik je succes als PLC Software Engineer. Want soms verloopt een opdracht boven verwachting goed en soms zit het behoorlijk tegen. Maar áltijd zorgen we samen met onze klanten voor de best mogelijke oplossing. Ben jij iemand die zich niet zomaar uit het veld laat slaan? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Jouw functie

Als PLC Software Engineer ontwerp en implementeer je besturingsoplossingen voor industriële processen. Je vertaalt hierbij de wensen van de klant in een concrete besturingsoplossing. Je kunt zelfstandig uit de voeten, maar bent ook een goede teamplayer. In multidisciplinaire projectteams ben je als engineer verantwoordelijk voor het opstellen van de gebruikerseisen tot en met de inbedrijfstelling van een machine. Gedurende het proces onderhoud je intensief contact met de klant en zorg je voor hoogst haalbare resultaat.

Jij hebt

– MBO+/ HBO werk en denkniveau.
– Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als engineer in de industriële automatisering.
– Kennis van 1 of meerdere PLC en/of HMI systemen.
– Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.
– De bereidheid werkzaamheden uit te voeren bij klanten.
– Een geldig rijbewijs B.

Voor jou

– Een vast contract voor onbepaalde tijd en een goed salaris.
– Een bonusregeling.*
– Uitdagende projecten voor en bij onze klanten.
– Een interessante reiskostenvergoeding of een auto van de zaak.
– Persoonlijke begeleiding m.b.t. jouw loopbaanontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.
– Een pensioenregeling bij het PMT (klein metaal).
– Een eigen plek in ons familiebedrijf met enthousiaste collega’s.

*€ 8.000,- Bonus

Solliciteer jij direct bij Mol Industriële Automatisering? Dan ontvang jij na 1 jaar bij ons in dienst te zijn, een bonus van € 8.000,- bruto. Laat je informeren over de voorwaarden!

Over ons

In een nieuwe technologische wereld waarin alles aan elkaar gekoppeld is (IoT) inspireren wij onze opdrachtgevers om met technologische oplossingen, concurrentievoordeel te behalen. Mol Industriële Automatisering is een familiebedrijf en specialist in het detacheren van PLC engineers. Wij vinden het belangrijk dat we samen, als team van engineers klaar staan voor onze klanten. Dit betekent dat we elkaar inspireren en motiveren tot de beste prestaties. En daarom hebben we de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen, hoog in het vaandel staan en zijn we nieuwsgiering naar jouw inbreng.

Interesse? App, mail of bel Robin via 06 15 29 98 30 of robin.mol@mol-ia.nl.