vacature hardware engineer mol industriele automatisering gelderland

Hardware Engineer Gelderland

Goede baan als Hardware Engineer bij leuk bedrijf gezocht!

Deel jij onze passie voor techniek? En heb jij ook die no-nonsense instelling? Zoek dan niet verder en neem contact met mij op. Want jij zoekt ons en wij zoeken jou! Een gedreven Hardware Engineer die zin heeft om zich elke dag in te zetten om zijn project, zijn klant en zijn werkgever te verbazen met ál zijn technisch talenten.

Nieuwsgierig?

Ons familiebedrijf bestaat uit een team van bevlogen techneuten. We willen het beste voor elkaar én voor onze klanten. We hebben allerlei klussen voor je waar je je elektrotechnische en E-PLan kennis helemaal in kwijt kunt en kunt uitbreiden. Natuurlijk ben je proactief en kan je je klant prima adviseren over de te nemen stappen om jullie gezamenlijke doel te bereiken: het maken van een technisch ontwerp waar jij en je klant helemaal blij van worden. Gaat het even niet zoals je wilt of verwacht? Dan ga je de uitdaging aan en zoek je naar een manier om toch het beste resultaat te behalen.

Zoals het is

Het leuke van werken bij Mol Industriële Automatisering als Hardware Engineer is niet alleen dat je prachtige opdrachten kunt uitvoeren maar dat je er ook de waardering voor krijgt: financieel, materieel en persoonlijk.

Bel, app of mail mij want wij zoeken jou! En jíj ons;)

Robin Mol
Directeur
06-15299830
Robin.mol@mol-ia.nl

Benieuwd hoe een dag van een van onze collega’s er uit ziet, lees hier een van hun blogs.