vacature plc software engineer mol industriele automatisering friesland.jpg

PLC Software Engineer Friesland

Dankzij jou “gedreven PLC Software Engineer”, slaat onze opdrachtgever elke dag opnieuw, stijl achterover – en staat gelukkig ook weer op – want jij weet hem keer op keer te verbazen met jouw technische talenten 😉

Nieuwsgierig ben je ook!

Je bent niet voor niets PLC Software Engineer. Je houdt wel van een uitdaging en laat je niet zomaar uit het veld slaan als het tegen zit. Tegenslag is een kans om te leren. Mooi, daar zijn we nou precies naar op zoek. We hebben allerlei klussen voor je waarop je je PLC, HMI, motion en andere kennis kunt botvieren én kunt uitbreiden. Natuurlijk ben je proactief en kan je je klant prima adviseren over de te nemen stappen om jullie gezamenlijke doel te bereiken: het maken van een technisch en functioneel top stuk waar jij en je klant helemaal blij van worden.

Praten kan nooit kwaad

Het leuke van werken bij Mol-IA is niet alleen dat je prachtige klussen mag uitvoeren maar dat je ook de waardering voor krijgt: financieel, materieel en persoonlijk. Maar de eerste stap is, dat het tussen ons klikt. Dus bel, app of mail mij. Een afspraak is zo gemaakt.

Groet,

Robin Mol
Directeur

06-15299830
Robin.mol@mol-ia.nl