plc software engineer vacature mol ia zuid holland

PLC Software Engineer Zuid-Holland

Uitdaging en waardering

Wat vind jij nou echt belangrijk op werkgebied. Is dat elke dag met plezier naar je werk gaan? Is dat wat je verdient? Zijn dat je collega’s? Of is het blijven leren en verbeteren om altijd van waarde te kunnen zijn. Als het alleen je salaris is, dan kun je beter verder kijken. Want wij geloven in de combinatie: een leuke baan als PLC Software Engineer bij groeiend familiebedrijf met een goed salaris en de mogelijkheid om je persoonlijk te blijven ontwikkelen. En nee, ik beloof je geen gouden eieren. En ja, natuurlijk is je inkomen belangrijk. Maar wij zoeken mensen die ook lol hebben in de uitdaging van hun werk. Mensen die, net als wij, een no-nonsense instelling hebben, onze passie voor techniek delen en die zin hebben om zich elke dag in te zetten voor hun project. Mensen die hun klant en werkgever telkens opnieuw verbazen met hun (technische) talenten.

Technische topper

We hebben allerlei projecten voor je waarin je jouw PLC, HMI, motion en andere kennis helemaal kwijt kunt én ook kunt uitbreiden. Ik ga ervan uit dat je proactief bent en je jouw klant als geen ander adviseert over de te nemen stappen om jullie gezamenlijke doel te bereiken: het maken van een technisch en functioneel topstuk waar jij en je klant helemaal blij van worden. Zit ’t tegen? Dat kan. Geen probleem. Dat is voor jou juist een drive om door te gaan om er alles uit te halen wat er in zit. 

Maak een afspraak

Het leuke van werken bij Mol Industriële Automatisering als PLC Software Engineer is niet alleen dat je prachtige klussen mag doen maar ook dat je er de waardering voor krijgt: financieel, materieel en persoonlijk. Bij ons ben je onderdeel van een team van engineers die het beste willen voor elkaar en voor onze klanten. Wil jij dit ook? Kom erbij!

Bel, app of mail me voor een afspraak.

Groet,

Robin Mol
Directeur

06-15299830
Robin.mol@mol-ia.nl